Ingen tid å miste: En kveld med Tore Renberg

Plass Lindesnesbibliotekene Mandal
Pris: Kr 330,-

Etterspørselen er imøtekommet: Tore Renberg kommer endelig tilbake til Buen

Høsten 2019 blir innholdsrik for Stavanger-forfatteren Tore Renberg. I slutten av august foreligger hans nye roman, «Ingen tid å miste», en bok vi vet mange venter på i spenning.

I den anledning legger Renberg ut på en ny runde med den særegne forestillingen «En kveld med Tore Renberg». Han har tidligere turnert land og strand med denne blandingen av litteratur, standup, teater og musikk, og nå er vår tids mest leste Rogalending klar igjen.

Han vil lese fra den nye boken, han vil hente fram gamle schlägers fra forfatterskapet, han vil overraske med utfall og innfall, og han vil synge både gamle og nye låter fra sin solokarriere. Med seg på veien har han sin faste makker, gitaristen Alexander Flotve.

De som har sett Renbergs forestilling vet at de har noe ganske forbløffende i vente. De som ikke har sett det, bør komme seg av gårde.

Kjøp billett her

Tore Renbergs bøker