Meld deg på vårt nyhetsbrev...

Subscribe to our mailing list

Mandal bibliotek nyhetsbrev
    Email Format

Mandal bibliotek bruker informasjonen du har gitt I dette skjemaet til å sende deg oppdateringer fra biblioteket. Hvis det er greit at vi sender deg epost med oppdateringer ber vi deg krysse av for epost i feltet under.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på “Meld meg av nyhetsbrevet” I bunnen av hver post vi sender ut, eller ved å kontakte oss på post@mandalbibliotek.no. Vi behandler din informasjon med respekt, og deler den ikke med andre. Ved å trykke «Meld på nyhetsbrevet» under, godtar du at vi bruker informasjonen du har gitt på den måten vi har oppgitt her.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.