Nyhetsbrev

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev og motta nyheter, tips og informasjon om arrangementer!

VIKTIG: I henhold til EUs nye personvernsforordning må du gi ditt samtykke ved å krysse av i samtykkeboksen nederst i skjemaet!

* indicates required

Mandal bibliotek bruker informasjonen du har gitt I dette skjemaet til å sende deg oppdateringer fra biblioteket. Vennligst kryss av i feltet under for å gi ditt samtykke.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på “Meld meg av nyhetsbrevet” I bunnen av hver post vi sender ut, eller ved å kontakte oss på post@mandalbibliotek.no. Vi behandler din informasjon med respekt, og deler den ikke med andre. Ved å trykke «Meld på nyhetsbrevet» under, godtar du at vi bruker informasjonen du har gitt på den måten vi har oppgitt her.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.